Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify-app verschijnt op de Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2017, 11:05 CategorieGaming

Spotify heeft deze week een app uitgebracht voor de Xbox One gameconsole van Microsoft. Met de app kunnen gebruikers van de console games spelen en tegelijkertijd naar muziek van Spotify luisteren.

De Spotify-app is vanaf nu in de Xbox Store te vinden. Gebruikers kunnen de app gratis downloaden en na ingelogd te zijn is het mogelijk om de muziek te bedienen zonder hiervoor een spel te hoeven verlaten. Hiervoor kun je de controllers van de console of Spotify Connect op een smartphone, tablet of laptop gebruiken.

De prijsstelling van Spotify op de Xbox One is hetzelfde als op andere platformen. Wanneer je geen probleem hebt met advertenties tussen de nummers door kun je de gratis variant gebruiken. Voor 9,99 euro per maand krijg je de premium-versie en heb je geen last van advertenties. Speciaal voor de Xbox One heeft Spotify een afspeellijst met gamemuziek samengesteld.

Eind juni verscheen er eindelijk ook een Spotify-app voor gebruikers van Windows 10, maar deze applicatie was niet gebaseerd op het Universal Windows Platform en kon dus niet op de Xbox One gedownload worden.


€ 284,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.