Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert nieuwe serie EXTRA BASS partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 14:57 CategorieLuidsprekers

Sony voegt de GTK-XB60 en de GTK-XB90 toe aan zijn assortiment partyspeakers. De EXTRA BASS serie van Sony staat in het teken van trillende bassen en ingebouwde discoverlichting.

Sony EXTRA BASS serie

Deze luidsprekers met een groot vermogen zijn volgens Sony ideaal voor liefhebbers van EDM (elektronische dansmuziek), aangezien via de EXTRA BASS knop de bas hoger gezet kan worden. Muziekliefhebbers kunnen gebruik maken van streamingapps zoals Google Cast en Spotify Connect. En via Wireless Party Chain zijn tot tien speakers draadloos te verbinden, compleet met gesynchroniseerd geluid en licht. Draadloos verbinden met een smartphone gaat via Bluetooth of one-touch NFC-connectie en Sony Music Center. Ook kan een draadverbinding gemaakt worden via de audio-aansluiting.

Met de personaliseerbare verlichtingsfuncties en diverse geluidseffecten kan een persoonlijk feestje gebouwd worden. Door de Fiestable app (voor Android- en iOS) te gebruiken kunnen effecten zoals de verlichting rechtstreeks vanaf de smartphone geselecteerd worden. Tevens zijn deze modellen voorzien van een microfooningang voor karaoke en ‘infinity’ spiegels op de randen van de luidspreker.

Sony GTK-XB60

De GTK-XB60 is het kleine broertje van GTK-XB90. De partyspeaker is gemakkelijk te verplaatsen en kan verticaal of horizontaal opgesteld worden. De speaker heeft een batterijlevensduur van 14 uur. De ingebouwde DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden geoptimaliseerd wordt.

De verlichting wordt aangepast aan de muziek – van EDM tot pop – de XB60 kan ieder genre synchroniseren. Personaliseer verlichting en geluid aan de hand van de Sony Music Center & Fiestable apps via een mobiele telefoon. 

Sony GTK-XB90

De GTK-XB90 is een all-in-one oplossing die een krachtige bas produceert. Het compacte design is eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De GTK-XB90 heeft diverse discolichten die festivalverlichting nabootsen. Het systeem heeft een batterijduur van 16 uur na 4 uur opladen.

Meerdere feestfuncties zijn via een Android- en iOS beschikbaar via de Fiestable app, zoals personaliseerbare verlichting, samplereffecten en DJ-controle. Ook kan gebruik worden gemaakt van de Wireless Party Chain. Via deze functie zijn tot tien speakers draadloos te verbinden.

Prijs en beschikbaarheid

De GTK-XB60 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood voor een prijs van 350 euro. De GTK-XB90 is ook vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart voor een prijs van 500 euro.




€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.