Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sommige stekkers van Nvidia Shield-producten moeten terug door fout

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2017, 9:44 CategorieMediaspelers

Nvidia heeft laten weten dat er problemen zijn gevonden met de Europese stekkers van de Nividia Shield-producten. Heb je onlangs een Shield Tablet of Shield TV gekocht, dan is de kans groot dat je de stekker moet terugsturen naar de fabrikant.

Problemen met Europese stekker Nvidia Shield

Sommige Europese stekkers van Nvidia Shield-producten moeten worden teruggestuurd naar de fabrikant. Ze kunnen namelijk een elektrische schok afgeven. De stekkers zijn meegegeven met drie verschillende Shield-producten, namelijk de wereldwijde oplaadpakketten, de Shield Tablet en de Shield TV. Heb je een dergelijk product in huis gehaald tussen juli 2014 en nu, dan is de kans groot dat je even contact moet opnemen met de fabrikant voor een vervangend exemplaar. Op deze pagina kun je lezen waarom en hoe dat moet.

Door het probleem met de oplader kan het voorkomen dat de stekkerkop, de accessoire die je op het stekkerblok schuift, afbreekt. En dat kan de gebruiker een schok geven bij een aanraking. Heb je dus zo’n apparaat thuis liggen, check dan even de instructies die Nvidia heeft geplaatst op haar eigen website. Daar kun je precies lezen wat je moet doen voor het vervangen van de accessoire. Gelukkig werkt dat systeem heel simpel waardoor je er zelf mee aan de slag kunt. Dingen zelf repareren kunnen we ten zeerste afraden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.