Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips brengt Everplay bluetooth-speakers uit

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 10:51 CategorieLuidsprekers

Philips komt met een nieuwe serie bluetooth-speakers die overal een goede audioweergave moeten bieden. De nieuwe Everplay speakers van Philips bieden een bluetooth-verbinding tot 30 meter, gecombineerd met snel opladen en materiaal dat tegen een stootje, spatje en stofje kan.

Philips Everplay bluetooth-speakers

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Everplay-speakers is dat de verbinding zeer stabiel moet zijn. De speakers moeten tot 30 meter een stabiele bluetooth-verbinding kunnen leggen, waardoor je zonder problemen even weg kunt lopen van de speakers.

Everplay speakers hebben een aantal handige en simpele oplaadmogelijkheden. Met één druk op de knop kun je zien hoeveel leven er nog in je batterij zit. Is de batterij bijna leeg, dan gebruik je de twee-in-één USB oplaadkabel. Heb je hem niet nodig om op te laden, dan gebruik je die kabel om je speaker aan je tas te hangen. De speakers zijn bedekt met een speciaal gemaakt textiel dat zowel stylish als stevig is. Het beschermt tegen krassen en stof. En je kunt hem ook gemakkelijk wassen.

Het kleinste model, genaamd BT3900, heeft een full range driver van vijf centimeter, een vermogen van vier Watt en een accucapaciteit van acht uur. Het middelste model genaamd BT6900 heeft één neodymiumdriver en kan tien Watt aan vermogen leveren. Het grootste model heet BT7900 en heeft twee drivers voorzien van neodymiummagneten, een vermogen van veertien Watt en heeft een accucapaciteit van tien uur. Dit model heeft ook een ingebouwde microfoon voor gebruik bij handsfree-gesprekken met een gekoppelde telefoon.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips BT3900 kost 69.99 euro, de BT6900 kost 99.99 euro en de BT7900 kost 119.99 euro.
€ 99,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.