Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Originele Xbox One niet meer bij Microsoft te koop

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2017, 9:27 CategorieGaming

Microsoft heeft ervoor gezorgd dat de eerste Xbox One niet meer in de webwinkel van de softwaregigant te koop is. Waarschijnlijk houdt dit in dat het bedrijf de stekker uit de productie van de eerste Xbox One-console heeft gehaald.

Alleen nog de Xbox One X en S te koop

Microsoft verkoopt zelf niet meer de eerste Xbox One-spelcomputer. De console is nog wel op de website van de fabrikant te vinden, maar je kunt er niet meer eentje via de online winkel bestellen. Microsoft heeft dit nog niet bevestigd, maar het lijkt er dus op dat de productie van de console is stilgelegd, waardoor je hem straks waarschijnlijk ook niet meer in andere winkels kunt kopen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk een X of een S te kopen. Gelukkig is de S niet meer zo duur als eerst; voor de X betaal je uiteraard nog de hoofdprijs.

Dit is een mooi moment om je te concentreren op wat er nu qua Xbox-aanbod beschikbaar is. Ben je nog steeds geïnteresseerd in de console, dan doe je er goed aan je in te lezen over de consoles die nu beschikbaar zijn. In dit artikel leggen we uit wat precies het verschil is tussen de Xbox One S en de reguliere variant. Mocht je een stapje verder willen gaan, dan lees je hier wat de verschillen zijn tussen alle drie de modellen. Toch liever een PlayStation? Hier lees je alles over de consoles, en de verschillen tussen de PS4’s en de Xbox’en.


€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.