Games op Nintendo Switch vanaf nu te betalen met betaaldienst PayPal

23 augustus 2017 1 Minuut 10 Reacties
nintendo-switch-digitale-games

Het is vanaf vandaag mogelijk om je games in de Nintendo eShop te betalen met de populaire digitale betaaldienst PayPal. Dat betekent dat je geen prepaidkaarten meer hoeft aan te schaffen wanneer je geen creditcard kunt koppelen.

Nintendo Switch ondersteunt PayPal

Je digitale games betalen met de betaaldienst PayPal is iets wat eigenaars van een Xbox One of PlayStation 4 al een flinke tijd kunnen. Tot op heden was het zo dat wanneer je een digitaal spel op de Nintendo Switch wilde aanschaffen, dat je daar een creditcard of een prepaidkaart voor nodig had. Maar die tijden zijn voorbij, aangezien je nu ook kunt betalen met PayPal, heeft Nintendo laten weten. Gamers die nog altijd gamen op de Wii U krijgen geen toegang tot dezelfde mogelijkheid op de spelcomputer. Datzelfde geldt voor de Nintendo 3DS.

De ondersteuning voor PayPal wordt nu wereldwijd naar alle Switch-spelcomputers uitgerold. Bij ons is de functie al live. Je dient uiteraard nog wel even je PayPal-account te koppelen, maar dat werkt gelukkig best simpel. Wanneer je een aankoop wil doen met de dienst, klik je op het daarvoor bestemde logo. Vervolgens kun je een bevestigingsmail naar jezelf sturen, die je een aantal stappen laat zetten. Niet lang daarna kun je al je digitale spellen op de Nintendo Switch gemakkelijker kopen, net zoals je dat zou doen op de Xbox One of de PS4.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.

Reacties (10)