Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe hoofdtelefoons van JBL tijdens IFA aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 19:25 CategorieLuidsprekers

JBL heeft nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd tijdens IFA in Berlijn. De fabrikant lanceert de E65NC met noise cancelling, Free, Jr. lijn en Soundgear.

JBL zet sterker in op draadloze audio

De JBL E65BTNC is een over-ear model met Bluetooth en active noise cancelling. Het toestel is uitgerust met Bluetooth 4.1. De accu houdt het op één lading zo’n 24 uur vol, met noise cancelling wordt dat 15 uur. JBL haalt aan dat de batterij op zo’n twee uur volledig is opgeladen. Met een ingebouwde microfoon kan je het toestel ook gebruiken om te bellen. De fabrikant benadrukt de zachte stoffen hoofdband en oorkussens die voor draagcomfort moeten zorgen. De hoofdtelefoon zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €199 in de kleuren zwart, wit en stone blue.

De JBL Free is een in-ear model wat ook draadloos gebruikt wordt en is uitgerust met Bluetooth. Met één lading kan de accu het 24 uur volhouden in combinatie met de meegeleverde oplader. Na 15 minuten opladen kan je de hoofdtelefoon weer voor een uur gebruiken. Er is ook een ingebouwde microfoon aanwezig. Het toestel wordt geleverd met drie oordopjes en twee siliconen sport dopjes. De Free zal vanaf oktober 2017 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €149.

JBL heeft voor kinderen de JBL Jr lijn ontworpen, de toestellen zijn gericht op een leeftijd tussen drie en tien jaar. De hoofdtelefoons bieden veiligere en lagere geluidsdrukniveaus. Ze halen maximaal een volume van 85dB om het gehoor van kinderen te beschermen. De buitenkant van de hoofdtelefoon is van stevige kunststof en kan volgens de fabrikant wel tegen een stootje. Er is een Bluetooth variant (JR300BT) voor €49,99 en een bedrade variant voor €24,99. De toestellen zijn in september beschikbaar. De Bluetooth variant komt in de kleuren Punky Pink en Rocker Blue en de bedrade versie in de kleuren Spider Red en Ice Blue.

Een opmerkelijke toevoeging is de Soundgear. Dit is een hybride tussen een hoofdtelefoon en een luidspreker. Je hangt het toestel rond je nek en zo kan je via de luidsprekers naar audio luisteren. Het is een uniek ontwerp en zou er volgens JBL voor moeten zorgen dat je van je muziek kan genieten terwijl je je oren vrij kan houden. Het toestel is ontworpen voor gebruikers van Virtual Reality-brillen, zoals de Gear VR. Het toestel zal in november verkrijgbaar zijn vanaf €229.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.