Netflix geeft eerste trailer voor derde seizoen Narcos vrij

03 augustus 2017 1 Minuut 2 Reacties
NarcosSeizoenDrie

Ook zonder Pablo Escobar gaat het waargebeurde misdaadrama van Netflix verder. Dit keer moet het beruchte Cali-kartel worden aangepakt en daarvoor mag DEA-agent Javier Peña (Pedro Pascal) opnieuw in actie komen.

Pablo Escobar is dood, maar de handel in cocaïne gaat gewoon door. Bekijk de trailer voor het derde seizoen van de misdaadserie Narcos, dat begin volgende maand op Netflix verschijnt.

Narcos verder zonder Escobar

Aan het einde van het vorige seizoen van Narcos zagen we hoe Colombia’s beroemdste drugsbaron door de politie werd doodgeschoten. Zijn overlijden heeft echter de plaats vrijgemaakt voor het beruchte Cali-kartel, dat de drugshandel van Escobar maar wat graag overneemt. Het nieuwe drugsimperium wordt geleid door Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar), terwijl zijn broer Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis) stiekem het grote brein achter de operatie is. DEA-agent Javier Peña (gespeeld door Pedro Pascal, bekend van Game of Thrones en het aankomende Kingsman: The Golden Circle) mag met behulp van zowel de Colombianen als de Amerikanen proberen om ook het nieuwe netwerk op te rollen.

In dit seizoen van Narcos is er dus geen plek meer voor Wagner Moura, de Braziliaanse acteur die in de eerste twee seizoenen gestalte gaf aan Pablo Escobar. Ook Boyd Holbrook zal niet in de derde reeks te zien zijn. De acteur was in de eerste twee seizoenen te zien als DEA-agent Steve Murpy. Holbrook wordt sinds Narcos steeds vaker gezocht voor grote filmprojecten. Zo was hij dit jaar te zien in Logan en speelt hij volgend jaar de hoofdrol in de nieuwe Predator-film. Het derde seizoen van Narcos bestaat uit tien afleveringen. Vanaf 1 september zijn ze allemaal te zien op Netflix. In 2018 zal ook nog een vierde seizoen volgen.

Reacties (2)