Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt twee nieuwe, kleine projectoren aan

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 13:14 CategorieProjectors

Volgende week gaat IFA 2017 van start en LG laat vandaag al weten wat het bedrijf gaat aankondigen. De Koreaanse fabrikant komt met twee nieuwe projectoren; de MiniBeam (model PH30JG) en ProBeamUST (model HF85JA).

De LG MiniBeam is een compacte en eenvoudig te verplaatsen projector. Het apparaat maakt gebruik van een led-lichtbron en toont beelden in de full hd-resolutie. De projector is voorzien van Multi-Angle Projection, een mechanisme waarmee de projector tot 70 graden omhoog gekanteld kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld het beeld op het plafond projecteren. De MiniBeam komt met een ingebouwde accu van 9.000mAh waardoor je tot 4 uur lang films kunt kijken. Ook beschikt de projector over een usb type-c-poort en bluetooth voor het verzenden van audio.

De LG ProBeam UST is een short throw-projector die op 12 centimeter van het scherm een beeld van 100-inch kan weergeven. Dit doet het model in een full hd-resolutie, middels een laserlichtbron. De helderheid van de projector bedraagt 1.500 Ansi lumen en dankzij bluetooth heb je de mogelijkheid om audio draadloos via een audiosysteem weer te geven. Daarbij draait de ProBeam UST op het webOS smart tv-platform, met toegang tot apps als Netflix en YouTube.

Tijdens IFA 2017 zal LG alle specificaties en de bijbehorende prijzen van de twee projectoren officieel bekendmaken.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  22 augustus, 2017 om 15:59

  Die short throw is klein zeg. Super dat LG hier nu ook in stapt. Sony gaat straks aan zijn deze model beginnen met 4K weliswaar. Weet alleen niet of dat er juist staat met twaalf meter van het scherm. Zou niet echt short throw zijn lijkt me.

  • Peter vb
   22 augustus, 2017 om 16:01

   Deze model moest : derde model zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.