Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KNIPPR introduceert app voor live tv-kijken op Samsung smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2017, 9:50 CategorieDigitale tv

Wil je live tv-kijken maar wil je niet vastzitten aan een duur tv-abonnement met settopbox? Dan heeft KNIPPR al een tijdje de oplossing in de vorm van een zelf samen te stellen tv-pakket dat je via apps of de webbrowser kunt bekijken. De app van de dienst is nu ook beschikbaar op smart tv’s van Samsung waardoor je helemaal geen settopbox en kabel meer nodig hebt.

KNIPPR is kabelvrije en interactieve televisie waarbij je zelf de extra zenders bovenop KNIPPR Basis bepaalt en tv kijkt op een scherm naar keuze met apps voor smartphone, tablet, Samsung tv en Apple TV4. Streamen met Chromecast of in de webbrowser is ook mogelijk. Het zenderaanbod kan maandelijks aangepast of opgezegd worden, zonder verplichte afname van een tv-pakket of een all-in-one-pakket met verplichte afname van vaste telefonie of internet.

Met de KNIPPR-app voor Samsung smart tv’s krijg je vanaf nu ook toegang tot live tv en het bijbehorende on-demand-aanbod. Klanten van de dienst die in het bezit zijn van de nieuwste Samsung smart tv’s uit 2017 kunnen de pp vanaf vandaag downloaden via de Samsung App Store. Samsung zal de app ook vooraf installeren op nieuwe modellen vanaf 2017.

Net als de andere apps van de dienst biedt ook de app voor tv’s een overzichtelijke tv-gids en een zoekfunctie om favoriete programma’s snel te vinden en deze te bekijken op een tijdstip naar keuze. Daarbij kunnen programma’s tot zeven dagen terug bekeken worden en kunnen tv-beelden gepauzeerd en terug- of vooruitgespoeld worden. Ook live tv en interactieve tv zijn volledig te bedienen via de afstandsbediening van Samsung tv.

  • Delen:

Reacties

  1. Beerbaum
    24 augustus, 2017 om 9:04

    Kan ik in het buitenland dan ook kijken of
    blijf ik afhankelijk van Canaldigital?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.