Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert Boombox-speaker met batterijduur van 24 uur

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2017, 9:59 CategorieLuidsprekers

Harman introduceert deze week de JBL Boombox, een krachtige bluetooth-speaker met een ingebouwde accu waarmee je maar liefst 24 uur van muziek kunt genieten.

JBL Boombox met 24 uur aan accuduur

Met een gewicht van 5.25 kg en een breedte van 50 cm is de JBL Boombox de grootste draagbare bluetooth-speaker van het merk. In het frame van de luidspreker zitten vier actieve transmitters en twee bas-radiatoren die volgens de fabrikant een krachtig geluid met een flinke bas moeten verspreiden. Daarbij is er de mogelijkheid te switchen van de indoor- naar de outdoor modus voor een krachtigere bas een langere speeltijd.

De draagbare luidspreker komt met een 20,000mAh batterij die zorgt voor 24 uur speeltijd. Ook kunnen smartphones en andere slimme apparaten worden opgeladen terwijl de muziek speelt. Je kunt maximaal twee tablets of smartphones tegelijkertijd verbinden middels bluetooth voor muziekweergave. De draagbare speaker is IPX7 waterdicht en kan dus tegen wat stof en water. Voor nog meer geluid is het mogelijk om tot 100 andere JBL Connect+ apparaten te verbinden via bluetooth.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Boombox is vanaf eind september 2017 beschikbaar in de kleur zwart voor de adviesverkoopprijs van 499 euro.


€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 299,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.