Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hackers lekken meer afleveringen van bekende HBO-series

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 9:58 CategorieStreamingdiensten

HBO is niet van plan om mee te spelen met het spelletje van de hackers, terwijl deze ondertussen afleveringen van series blijven lekken. Er liggen nu zelfs afleveringen van een serie op straat die nog niet eens bij de streamingdienst te zien was.

HBO onderhandelt niet met hackers

Hoewel hackers waardevolle afleveringen van HBO-series in handen hebben, is het inmiddels duidelijk: de videostreamingdienst gaat de onderhandelingen niet aan. Het bedrijf heeft de mensen achter dit probleem aangeboden 250 duizend dollar te betalen voor het vinden van het lek (bedrijven hebben vaker speciale programma’s voor het vinden van bugs en lekken), maar daar gaan die hackers niet mee akkoord. Ondertussen komen er steeds meer afleveringen van series op straat te liggen, zelfs van nog niet uitgezonden series.

De hackers zijn uit op een bedrag van vijftien miljoen dollar. Het is niet vreemd dat HBO daar niet zomaar mee akkoord gaat. Sterker nog: het bedrijf heeft momenteel helemaal geen contact met de hackers die verantwoordelijk zijn voor het lekken van afleveringen van Ballers, Insecure en de nog niet uitgezonden komedieserie Barry. Ook zijn er inmiddels nieuwe afleveringen van Curb Your Enthusiasm gelekt. Het bedrijf onderzoekt met externe partijen wat hier aan gedaan kan worden en hoe dit in de toekomst mogelijk voorkomen kan worden.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    15 augustus, 2017 om 10:47

    Lachen dit ha ha. Volgens mij doet HBO dit zelf aan mee. De lekken zitten bij hun in het gebouw. Hoe komen deze anders op het internet er werken gewoon foute mensen bij HBO. Kun je wel klagen maar het is wel weer een verkapte reclame voor HBO. Netflix staat ook op internet en amazone zal ook nog wel komen. Je houd het niet tegen alleen volledige afsluiting van internet ( maar dan kunnen we helemaal niks meer doen ) we kunnen beter allemaal maar gaan zitten mediteren en yoga gaan doen lekker rustig ook.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.