Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Grundig lanceert vernieuwde versie 65-inch oled tv

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2017, 11:51 CategorieOled tv's

Ongeveer een jaar geleden introduceerde Grundig zijn eerste oled tv. Deze 65-inch oled tv is nu vernieuwd en wordt opnieuw op de Europese markt gebracht.

Grundig heeft zijn oled tv vernieuwd met een 2017 paneel van LG Display, een aluminium frame en een ingebouwde twin-tuner. Het nieuwe display brengt de belangrijkste verbetering met zich mee; meer helderheid. Daar tegenover staat het verlies van de 3D-weergave.

De televisie krijgt de naam 65VLO9795 mee en moet voor een prijs van 5.000 euro op de Europese markt verschijnen. Dit is iets duurder dan de C7V-serie oled tv van LG maar weer een stuk goedkoper dan de 65-inch oled tv’s die Sony en Panasonic de afgelopen maanden op de markt gebracht hebben.

Voor dit geldt krijg je wel een volledig uitgeruste tv. Zo is de 4K Ultra HD-resolutie aan boord, is er ondersteuning voor HDR, kun je opnamen via USB maken, beschikt de tv over vier hdmi-poorten en zijn er twee speakers met een vermogen van 60 Watt aanwezig. Ook het smart tv-platform van Grundig, Inter@active TV 4.0 Plus, is aanwezig en middels ‘twin triple tuners’ kun je vanuit meerdere bronnen tv-zenders bekijken. De tv heeft een profiel van maar 6 millimeter.

Grundig was in Europa ooit één van de meest bekende fabrikanten van beeldbuizen, maar het merk heeft met de introductie van lcd de boot gemist. Inmiddels is het merk onderdeel van het Turkse Arçelik.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.