Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #111

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week – hoe kan het ook anders – The Defenders.

The Defenders (één seizoen)

Dit is waar fans van het Marvel Cinematic Universe onder andere op zitten te wachten dit jaar (dit, en natuurlijk die aankomende Thor: Ragnarok-film en mogelijk het eerste seizoen van The Punisher). De vier helden die allemaal hun aparte serie hebben ontvangen op Netflix – DareDevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist – komen samen in The Defenders, dat met recht de ‘Avengers van het kleine scherm’ wordt genoemd. De vier helden nemen het op tegen het kwaad dat al jarenlang in de schaduw opereert…

Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

Tom Cruise. Je kunt veel over de man zeggen en je kunt veel van die man vinden. Maar het is tenminste wel een acteur die het gros van zijn stunts zelf doet. Of ‘ie daarvoor nu aan de zijkant van een opstijgend vliegtuig moet bungelen of aan een groot gebouw met veel ramen moet hangen, Tom doet het allemaal zelf. In Ghost Protocol worden Geheim agent Ethan Hunt en zijn team beschuldigd van het plegen van een bomaanslag op het Kremlin. Ze gaan op een gevaarlijke missie om hun onschuld te bewijzen.

Shadowhunters: The Mortal Instruments (twee seizoenen)

Vanaf deze week staat het complete tweede seizoen van Shadowhunters: Mortal Instruments online. Mocht de titel ‘Mortal Instruments’ je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Shadowhunters is namelijk gebaseerd op hetzelfde boek waar in 2013 ook al een film over was gemaakt. In deze serie leert hoofdrolspeelster Clary Fray dat ze een soort mens-engel hybride is en dat ze de taak heeft op demonen te jagen. Nadat haar moeder is ontvoerd door een foute Shadowhunter, bundelt ze haar eigenschappen met een groep andere Shadowhunters.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter vb
    18 augustus, 2017 om 23:18

    Eerste aflevering gekeken van Defenders en is veelbelovend maar ik kan niet wennen aan die ruisfilter. Heeft een naam maar kan er niet op komen. Maar dat is dan volgens sommige regisseurs voor het ‘filmische karakter’.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.