Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #110

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het begin van het derde seizoen van Rick & Morty.

Rick & Morty (S03E1-E2)

De tekenfilmserie Rick and Morty heeft in korte tijd veel harten voor zich weten te winnen. Dat doet het niet met zijn simpele tekenstijl, maar met een flinke dosis humor, waar de term meta een groot onderdeel van uitmaakt. Wanneer je kijkt naar de onderstaande trailer, dan weet je al direct wat je te wachten staat. In deze serie maken we kennis met de briljante Rick, die zijn kleinzoon meesleurt voor wilde escapades in andere werelden en dimensies. Elke aflevering voelt aan alsof het een kleine science fiction avonturenfilm is.

Vaiana (2016)

Deze week hebben we geschreven dat Netflix en Disney uit elkaar gaan. In 2019 gaan beide partijen hun eigen weg en zal Disney haar eigen videostreamingdienst beginnen en daar alle eigen content gaan aanbieden. Dat betekent dat je binnenkort geen nieuw Disney-materiaal op Netflix zult zien, maar tot die tijd nog wel. Zoals Vaiana, een film die over Polynesisch meisje gaat dat later stamhoofd zal worden. Ze onderneemt een gevaarlijke reis met een opschepperige halfgod om zijn fout goed te maken en haar volk te redden.

Naked (2017)

Mocht je vroeger naar de films van The Hangover en Groundhog Day hebben gekeken (beide nog steeds aan te raden) en snak je naar een nieuw verhaal binnen dezelfde concepten van deze films, dan kun je vanaf nu Naked kijken. In de hoofdrol speelt Marlon Wayans, die een bruidegom speelt die niet op tijd is voor zijn eigen bruiloft. Hij ontwaakt in een hotelkamer, naakt, en moet naar die bruiloft zien te komen. Echter, het uur dat hij heeft om daar te komen, beleeft hij constant opnieuw en opnieuw en, hoe kan het ook anders, opnieuw.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.