Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #109

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de film The Danish Girl.

The Danish Girl (2015)

The Danish Girl is het verhaal van, zover bekend, ’s werelds eerste transgender vrouw. In het Denemarken van de jaren twintig slaan twee getrouwde kunstenaars een pad van onvoorwaardelijke liefde in als de echtgenoot vertelt dat hij als vrouw verder wil. De rol van de transgender vrouw wordt prachtig gespeeld door Eddie Redmayne, terwijl Alicia Vikander ook zeker haar rol met liefde lijkt te vervullen. Het is een verhaal vol romantiek, maar ook angst en mooie momenten. En wellicht prima materiaal voor hedendaagse gespreksonderwerpen.

Icarus (2017)

Vanaf deze week kun je ook bij Netflix terecht voor de spraakmakende documentaire Icarus. De documentaire gaat over het gebruik van middelen om sportprestaties te verbeteren. En om het iets specifieker te maken: er wordt ook ingezoomd op het Russische dopingschandaal van niet al te lang geleden. De regisseur van de docu ondervindt ook aan de levende lijve wat doping voor effect kan hebben op het lichaam van een sporter. Niet gek veel later bevindt de regisseur Bryan Fogel zich in een gevaarlijke situatie…

Voltron: Legendary Defender (drie seizoenen)

Vanaf vandaag staat ook het derde seizoen van Voltron: Legendary Defender online op Netflix. Fans van deze animatieserie hebben niet lang hoeven wachten op de tien nieuwe afleveringen. In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade. Heb je iets met robots die goed kunnen vechten? Verlang je terug naar de goede verhalen van de Transformers? Vond je de Zord-gevechten van Power Rangers het tofste aan de serie? Geef dan Voltron zeker een kans.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.