Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert W1050 projector voor de thuisbioscoop

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2017, 12:31 CategorieProjectors

BenQ presenteert met de W1050 zijn nieuwste projector voor de thuisbioscoop. De W1050-thuisbioscoopbeamer is vanaf nu te koop voor een prijs van 749 euro.

BenQ W1050 voor de thuisbioscoop

De W1050 beschikt over een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels in 16:9 formaat en een lichtsterkte van 2200 ANSI lumen. Andere aspecten van de projector zijn de 96% dekking van de Rec. 709-kleurruimte en de contrastratio van 15.000:1. Hij is bovendien uitgerust met 3D-technologie via HDMI. Het functionele design van de projector zorgt ervoor dat hij gemakkelijk kan worden opgesteld en ingesteld.

Het grote aantal aansluitmogelijkheden (2x HDMI, composiet en usb) maakt het mogelijk de W1050 te verbinden met allerlei bronnen. Via de geïntegreerde luidspreker van 2 watt kan de audio van een film of serie beluisterd worden. Met de 1,2-voudige zoom beschikt de beamer over de flexibiliteit die nodig is voor bijzonder gemakkelijke uitlijning van het beeld. Op een afstand van bijvoorbeeld 3,3 meter van het projectieoppervlak geeft hij een beeld weer van maximaal 100 inch. Voor draadloze overdracht van de te projecteren inhoud is een optionele Wireless Kit (WFHD Kit) verkrijgbaar. De optionele WFHD Kit is verkrijgbaar tegen een prijs van 539 euro.

De SmartEco-technologie staat volgens BenQ garant voor een betere visuele ervaring bij projectie en zorgt tegelijkertijd voor energiebesparing. De opbrengst van de lamp wordt door SmartEco automatisch aangepast aan de inhoud. Het intense zwart van de geprojecteerde kleuren, het contrast van tekst en de weergave van kleine details is zo duidelijk beter. De SmartEco-modus bespaart bovendien energie en verlengt de levensduur van de lamp van de BenQ W1050 tot maximaal 10.000 uur.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.