Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple TV met 4K en HDR wordt deze herfst gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2017, 9:40 CategorieMediaspelers

Het heeft even geduurd, maar het ziet ernaar uit dat Apple in september een nieuwe versie van de Apple TV gaat presenteren. Deze iteratie van de mediaspeler moet ondersteuning aanbieden voor moderne technieken als 4K en HDR.

Apple TV met 4K en HDR – gerucht

In september organiseert Apple mogelijk een evenement, op de twaalfde om precies te zijn, waar het de nieuwe iPhones zal presenteren. Waarschijnlijk zal de fabrikant dan ook een nieuwe Apple TV gaan onthullen. Na twee jaar krijgen we dus wederom een nieuwe versie, schrijft Bloomberg, een versie die ondersteuning gaat aanbieden voor moderne technieken als 4K en HDR. Daarnaast zou de mediaspeler ook een snellere processor moeten gaan krijgen en moet er meer worden gedaan met live content.

Mocht je nog geen moderne televisies met deze termen aan boord hebben staan, dan zul je dus weinig hebben aan deze nieuwe mediaspeler. Je hebt dus wel een tv nodig die de 4K-resolutie heeft en de HDR-standaard ondersteunt om er volledig van te profiteren. Wanneer Apple de nieuwe Apple TV lanceert, dan wordt het de vijfde versie. De eerste versie verscheen eind 2015 en sindsdien hebben een hoop bedrijven een grote inhaalslag gemaakt op de mediaspeler markt. Er is momenteel al volop keuze uit spelers die zowel 4K als HDR ondersteunen.


€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.