Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple TV met 4K en HDR opgedoken in firmware van HomePod

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2017, 11:52 CategorieMediaspelers

In de firmware van de Apple HomePod, de slimme speaker van Apple, is bewijs gevonden voor een Apple TV met ondersteuning voor 4K en HDR. Dit is overigens niet het eerste bewijs dat gevonden is voor de mogelijk aankomende mediaspeler.

Apple TV met 4K en HDR op komst – gerucht

De firmware van de Apple HomePod is een cadeau dat nog lang niet uitgepakt blijkt. In de software is al informatie gevonden over de iPhone 8 en andere producten en dit weekend is er ook informatie opgedoken over een aankomende Apple TV. Dat meldt twitteraar en iOS-ontwikkelaar Guilherme Rambo. Deze versie van de mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino biedt ondersteuning aan voor 4K Ultra HD en HDR, en dan zowel HDR10 als Dolby Vision. De huidige mediaspelers van Apple ondersteunen die technieken nog niet.

Dit is overigens niet de eerste keer dat er melding wordt gemaakt van een 4K Apple TV. Eerder dook deze informatie al op binnen iTunes, waar content in 4K en HDR werd aangeboden (terwijl daar dus nog geen geschikte hardware voor is uitgebracht). Als Apple dit inderdaad van plan is, dan zou dat mooi zijn. Inmiddels zijn er al een hoop mensen over op nieuwe 4K-televisies en zijn er al een hoop aanbieders die content in 4K presenteren. Apple kan dus haast niet achterblijven. Het wachten is nu op de aankondiging van het bedrijf.


€ 188,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 209,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.