Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple OLED tv mogelijk te zien op wazige, gelekte foto’s

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2017, 16:06 CategorieOled tv's

Woensdag zijn er vier foto’s opgedoken van wat mogelijk de Apple OLED tv is waar het bedrijf waarschijnlijk al jaren aan werkt, of gewerkt heeft. Het kan ook zijn dat dit de tv is van het televisieproject waar in 2014 de stekker uit getrokken is.

Apple OLED tv te zien op foto’s – gerucht

Woensdag zijn er foto’s opgedoken van een televisie die mogelijk van Apple afkomstig is. Als we de website Macrumors mogen geloven dan betreft het de Apple OLED tv, met een scherm van zestig inch en een dunne, licht gebogen vormgeving. Of dit een hoax is of een echt product, is momenteel niet te zeggen of te controleren. De foto’s zijn geplaatst op Weibo, de Chinese variant van Twitter. Daar staat beschreven dat de onderstaande foto’s zijn gemaakt in een fabriek, maar ook in een testomgeving.

De foto’s zijn wazig. Wat wel goed te zien is, is het Apple-logo op de achterkant, die waarschijnlijk op de plek zit waar ook de aansluitingen zouden kunnen zitten op de tv. Mogelijk heeft deze tv vier poorten en een processor aan boord, maar wat voor poorten en processor is niet bekend. Het feit dat de tv zo dun lijkt, doet vermoeden dat het om een oled-tv gaat, aangezien oled-technologie dunne tv’s oplevert. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat dit de Apple OLED tv uit 2014 is, toen het project (voor korte tijd?) in de koelkast werd gezet.

  • Delen:

Reacties

  1. WvB22
    20 augustus, 2017 om 12:13

    De kans dat Apple echt een OLED uitbrengt lijkt me klein door het logische gevolg dat deze ook uit de fabriek van LG moeten rollen. Reken op 1000 euro premium tov de andere modellen van LG. Lijkt me geen topper dan als de beeldkwaliteit hetzelfde is. Bovendien heeft Apple geen enkele echter ervaring met het produceren van chips voor TV’s.

    Maarrrrr: de A10 of A11processor zou er wel uitermate geschikt voor zijn. Qua rekenkracht laat die SoC de concurrentie mijlenver achter. Apple zou iets heel moois kunnen doen maar dan had ik verwacht dat Apple veel meer high profile personeel had weggekaapt bij Sony en LG. En daar heb ik de laatste jaren niets van gezien. Waarschijnlijk fake foto’s en Apple zal gerust OLED schermen testen. Maar of er snel een TV komt betwijfel ik.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.