Apple OLED tv mogelijk te zien op wazige, gelekte foto’s

16 augustus 2017 1 Minuut 1 Reacties
apple-logo

Woensdag zijn er vier foto's opgedoken van wat mogelijk de Apple OLED tv is waar het bedrijf waarschijnlijk al jaren aan werkt, of gewerkt heeft. Het kan ook zijn dat dit de tv is van het televisieproject waar in 2014 de stekker uit getrokken is.

Apple OLED tv te zien op foto’s – gerucht

Woensdag zijn er foto’s opgedoken van een televisie die mogelijk van Apple afkomstig is. Als we de website Macrumors mogen geloven dan betreft het de Apple OLED tv, met een scherm van zestig inch en een dunne, licht gebogen vormgeving. Of dit een hoax is of een echt product, is momenteel niet te zeggen of te controleren. De foto’s zijn geplaatst op Weibo, de Chinese variant van Twitter. Daar staat beschreven dat de onderstaande foto’s zijn gemaakt in een fabriek, maar ook in een testomgeving.

De foto’s zijn wazig. Wat wel goed te zien is, is het Apple-logo op de achterkant, die waarschijnlijk op de plek zit waar ook de aansluitingen zouden kunnen zitten op de tv. Mogelijk heeft deze tv vier poorten en een processor aan boord, maar wat voor poorten en processor is niet bekend. Het feit dat de tv zo dun lijkt, doet vermoeden dat het om een oled-tv gaat, aangezien oled-technologie dunne tv’s oplevert. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat dit de Apple OLED tv uit 2014 is, toen het project (voor korte tijd?) in de koelkast werd gezet.

Reacties (1)