Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aankomende dashboard-update Xbox One voegt lichte modus toe

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2017, 9:06 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de aankomende dashboard-update voor de Xbox One ook een lichte modus zal toevoegen. De interface op de spelcomputer zal dan gebruikmaken van een witte achtergrond, in plaats van de donkere die hij nu heeft.

Witte interface voor Xbox One

Tijdens haar Gamescom-presentatie, waar Microsoft bekend heeft gemaakt dat er een Xbox One Project Scorpio Edition aankomt en dat gamers in de Benelux ook toegang krijgen tot het Xbox Design Lab, heeft Microsoft ook laten weten dat de aankomende dashboard-update voor de spelcomputer gamers ook toegang zal bieden tot een lichte modus, zoals je hierboven op de afbeelding kunt zien. De lichte modus lijkt vooralsnog ontzettend veel op de interface die ook aanwezig is op Xbox 360, zeker in combinatie met de gekozen groene kleur.

Deze lichte modus zal als alternatief dienen voor de donkere interface die nu aanwezig is op de spelcomputer. Later dit jaar, ergens in de herfst, zal Microsoft de dashboard-update vrijgeven. Momenteel wordt die nog getest door Xbox Insiders. Eerder kwam al naar buiten dat de update elementen van het Fluent Design zal introduceren, evenals meer mogelijkheden voor het vormgeven van je eigen dashboard. Daarnaast zal de interface gemakkelijker te navigeren zijn met de controller, omdat de indeling nu horizontaal is.

Meer lezen?

Lees hier wat de verschillen tussen de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X zijn. Meer geïnteresseerd in PlayStation en de mogelijkheden wat 4K en HDR betreft? Dan kun je terecht in dit uitgebreid achtergrondartikel. Ook leggen we in dit artikel de Xbox One X en de PlayStation 4 naast elkaar.


€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.