Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen van Stranger Things verschijnt op 27 oktober

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 9:50 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de ongelooflijk populaire sci-fi-serie Stranger Things op 27 oktober van start gaat. In een tweet heeft de videostreamingdienst ook nog een korte teaser vrijgegeven met hints over dat nieuwe seizoen.

Stranger Things seizoen twee

Je hoeft gelukkig niet helemaal tot Halloween te wachten totdat je kunt zien hoe het de kinderen van de sci-fi- en horrorserie Stranger Things afgaat. Netflix heeft aangekondigd dat de release van dat tweede seizoen met een paar dagen is vervroegd en dat de serie, die geheel leunt op de nostalgische waarden uit de jaren tachtig, vanaf 27 oktober te zien is op de videostreamingdienst. Het tweede seizoen zal dan in z’n geheel te zien zijn op Netflix: je hoeft dus niet telkens een week te wachten totdat de nieuwe aflevering wordt uitgebracht.

In een tweet heeft Netflix nog een korte teaser vrijgegeven; die kun je hierboven bekijken. De korte video laat weinig zien, maar geeft fans toch genoeg om over te kunnen speculeren. Op de bovenstaande afbeelding en in de teaser zien we dat de vriendengroep ergens naartoe fietst: een grote, rode storm met in het midden een monster uit de wereld die ze Upside Down hebben genoemd. Mocht je nog niet helemaal weten waar dit over gaat, dan kunnen we je aanraden het eerste seizoen alsnog te gaan kijken. Alvast een Netflix-tip voor deze week.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.