Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt een witte versie van de PlayStation 4 Pro aan

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2017, 8:47 CategorieGaming

Sony heeft een witte versie van de PlayStation 4 Pro onthuld. Deze nieuwe versie moet later dit jaar beschikbaar zijn. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt het erop dat de witte PS4 Pro alleen in een bundel met een videogame te koop is — niet los, dus.

Witte versie PlayStation 4 Pro

Sony heeft deze week een nieuwe versie van de PlayStation 4 Pro onthuld: de Glacier White-variant. De speciale witte PS4 Pro is, zoals het er nu naar uitziet, later dit jaar alleen verkrijgbaar in een bundel en zal dus mogelijk niet los te koop zijn. De console wordt gebundeld met de game Destiny 2, die in september moet verschijnen. Het betreft een Deluxe Edition van Destiny 2. Wanneer je het pakket besteld krijg je ook een speciale witte PS4-controller en toegang tot allerlei digitale extraatjes voor het schietspel dat ook in het pakket zit.

In Amerika kost de bundel zo’n 450 dollar (bijna 395 euro). Wat de prijs in Nederland zal zijn, is helaas nog niet bekend. Aangezien de PlayStation 4 Pro momenteel in Nederland schommelt tussen de 350 en 400 euro, is het niet vreemd om te denken dat de bundel in ons land straks rond de 450 euro zal zijn. Op de Europese pagina van PlayStation staat verder weinig informatie over de console, maar we verwachten dat je straks toegang krijgt tot 1 TB aan interne opslagruimte. Is dat niet genoeg, dan kun je zelf een harde schijf aansluiten.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.