Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijzen van PlayStation Plus worden verhoogd: dit is wat je betaalt

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 12:17 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat de prijzen van het abonnement PlayStation Plus, dat je nodig hebt om online te gamen, worden verhoogd. Zonder dit abonnement is het niet mogelijk online games te spelen op je PlayStation 3 en PlayStation 4.

Hogere prijzen voor PlayStation Plus

Sony heeft vrijdagochtend een mail uitgestuurd naar alle PlayStation Plus-leden met daarin de boodschap dat de prijzen van het abonnement worden verhoogd. Vanaf 31 augustus 2017 betaal je de volgende bedragen voor de verschillende abonnementsvormen.

  • De prijs op jaarbasis verandert van 49,99 euro naar 59,99 euro per jaar.
  • De prijs op kwartaalbasis verandert van 19,99 euro naar 24,99 euro per kwartaal.
  • De prijs op maandbasis verandert van 6,99 euro naar 7,99 euro per maand.

Mocht je op of na 31 augustus een nieuw abonnement afsluiten bij Sony, dan betaal je dus de bovenstaande nieuwe prijzen. Tot en met 31 augustus is het nog mogelijk te profiteren van de lagere prijzen. Het is mogelijk meerdere abonnement tegelijkertijd te kopen en die te activeren: voor elk jaar dat je koopt, wordt de einddatum verlengd (dit geldt ook voor de kwartaal- en maandabonnementen).

Zo schakel je automatisch verlengen uit

Als je wilt voorkomen dat je PlayStation Plus-lidmaatschap doorloopt met de nieuwe prijs, moet je het annuleren. Schakel Auto-renew in je accountinstellingen uit, ten minste 48 uur voordat je volgende betaling op of na 31 augustus 2017 is verschuldigd. Je vindt enkele aanwijzingen over het annuleren van je lidmaatschap op de website van PlayStation.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.