Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nu te downloaden: de Nintendo Switch Online-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2017, 9:54 CategorieGaming

Het is nu al mogelijk de Nintendo Switch Online-applicatie te downloaden. Je hebt de app nodig voor het online gamen op de console. De enige game die hiermee werkt is voorlopig Splatoon 2 en die titel verschijnt pas aanstaande vrijdag in de winkels en de Nintendo e-Shop.

Download de Nintendo Switch Online-app

De Nintendo Switch werd gelanceerd zonder een duidelijke online dienst. Het is inmiddels wel mogelijk om een game als Mario Kart 8 Deluxe online tegen anderen te spelen, maar communiceren met elkaar zit er helaas niet in. De volgende online titel van Nintendo is Splatoon 2 en die game biedt spelers wel de mogelijkheid aan met elkaar te praten tijdens het spelen. Maar daar heb je een aantal dingen voor nodig: een headset, een smartphone of tablet en natuurlijk de Nintendo Switch Online-applicatie voor Android en iOS.

De Nintendo Switch Online-app heb je helaas voor meerdere dingen nodig. Je kunt er mee chatten, maar regelt er ook je online Switch-zaken mee. Zo kun je er een uitnodiging voor een game mee accepteren en zijn er nog een aantal functies die we alleen in de app aantreffen (in plaats van in de game). Volgend jaar zal Nintendo een waardige online dienst gaan lanceren, die twee tientjes per jaar zal kosten. Je krijgt daarmee toegang tot gratis spellen (per maand). Laten we hopen dat de online features dan ook aanwezig zullen zijn.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.

  • Nintendo Switch Online


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.