Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch inmiddels meer dan 4,7 miljoen keer verkocht

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2017, 12:15 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Nintendo Switch sinds de lancering in maart 4,7 miljoen keer is verkocht. Ook is de spellenboer erin geslaagd zo’n dertien miljoen games voor het apparaat te verkopen.

Nintendo Switch 4,7 miljoen keer verkocht

Een paar weken geleden kwam in het nieuws dat de Nintendo Switch sinds maart, de maand van de lancering, meer dan 2,7 miljoen keer is verkocht. De console is nu nog altijd onverminderd populair, blijkt uit de nieuwste kwartaalcijfers (pdf) van Nintendo, aangezien de handheldhybride momenteel wereldwijd meer dan 4,7 miljoen keer is verkocht. Tussen nu en de laatste keer dat Nintendo iets prijsgaf over de verkoopresultaten van de spelcomputer, zijn er dus nog eens twee miljoen apparaten over de toonbank gegaan.

Daarnaast heeft Nintendo verkoopcijfers over de software gepresenteerd. Het is niet verrassend dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild het goed gedaan heeft, met 3,92 miljoen verkochte exemplaren. Mario Kart 8 Deluxe, sinds april verkrijgbaar, is al 3,54 miljoen keer verkocht, terwijl ARMS, het nieuwe boksspel van Nintendo, 1,18 miljoen keer is verkocht. In totaal zijn er 13,6 miljoen games verkocht voor de Nintendo Switch. Voor het einde van het fiscale jaar verwacht Nintendo nog eens tien miljoen consoles te verkopen.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.