Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mogelijk verschijnt er ook een klassieke editie van de Nintendo 64

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2017, 10:23 CategorieGaming

De kans is aanwezig dat Nintendo ondertussen achter de schermen werkt aan een klassieke editie van de Nintendo 64 (N64). De console zou te vergelijken zijn met de Mini NES en de Mini SNES, maar dan volgeladen worden met games van de N64.

Volgende mini van de Nintendo: de Nintendo 64?

Het duurt nog een paar maanden voordat we aan de slag kunnen met de Mini SNES die Nintendo onlangs heeft aangekondigd, maar fans van de consoleboer kijken nu alvast vooruit naar wat wellicht nog komen gaat. Er is een handelsmerk opgedoken waaruit mogelijk op te maken is dat Nintendo werkt aan een klassieke editie van de Nintendo 64. Het logo, hierboven te zien, is vastgelegd bij European Union Intellectual Property Office, door Nintendo. De stijl van dat logo doet sterk denken aan de logo’s van de Mini NES en Mini SNES.

Het logo van de Mini NES is al te bewonderen op de doos van het apparaatje. En het logo van de Mini SNES is ook te zien op de verpakking van de (Amerikaanse versie van de) console. Het logo van de Nintendo 64 zou dus kunnen laten zien dat Nintendo aan een nieuwe klassieke versie van een (ietwat minder) populaire console werkt, maar een bevestiging is het allerminst. Het kan ook zijn dat Nintendo ondertussen dingen alvast laat vastleggen, voor de zekerheid. Het wachten is nu op een bevestiging van de Japanse spellenmaker.

  • Delen:

Reacties

  1. Guido
    22 juli, 2017 om 17:53

    Als deze wordt uitgebracht koop ik hem meteen! Ik heb nog de oude N64 staan, maar op een moderne flatscreen TV wordt het beeld hiervan erg slecht. Aangezien ik geen CRT TV meer heb, heb ik nu geen goede optie meer om N64 games te spelen. De N64 mini zou dan de perfect oplossing zijn 🙂

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.