Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Meer bewijs voor Apple TV met 4K- en HDR-ondersteuning gevonden

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2017, 9:34 CategorieMediaspelers

Het ziet ernaar uit dat Apple wellicht binnenkort een nieuwe versie van de Apple TV lanceert, met ondersteuning voor 4K en HDR. De huidige modellen bieden deze ondersteuning nog niet aan. Apple heeft zelf echter nog niets aangekondigd.

Apple TV met 4K en HDR

Over een versie van de Apple TV met ondersteuning voor 4K en HDR bestaan al maanden geruchten. Maar nu lijkt het er dan echt op dat Apple achter de schermen bezig is aan een dergelijk product. Dat schrijft althans de redactie van MacRumors, die heeft ontdekt dat iTunes tegenwoordig ook films laat zien die in 4K en HDR te kijken zijn. Dat vertelt ons in elk geval dat de digitale winkel dergelijk materiaal zal gaan aanbieden, maar mogelijk is er nu dus ook echt een nieuwe Apple-mediaspeler op komst. Apple heeft niets bevestigd.

Momenteel is het echter nog niet mogelijk om films in 4K en / of HDR te kopen en te bekijken in iTunes. Wel staan deze films in de lijst met bekeken films op je profiel. We kunnen het ons echter niet voorstellen dat Apple dergelijke tags, als 4K en HDR, aanhaalt, zonder de winkel daar op te hebben voorbereid. Het lijkt er dus op dat dergelijke content binnenkort aan te schaffen is via iTunes. De tags duiken nu op bij Passengers en Fantastic Beasts and Where to Find Them, dus Universal en Warner Bros. lijken al aan boord te zijn.


€ 188,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 209,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.