Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Play Music maakt ‘Radio vol nieuwe releases’ beschikbaar voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2017, 8:45 CategorieStreamingdiensten

Google heeft via haar eigen blog laten weten dat gebruikers van Google Play Music nu toegang hebben tot ‘Radio vol nieuwe releases’. Deze functie was voorheen alleen weggelegd voor de mensen die een Samsung Galaxy S8-model hebben.

Nieuwe feature voor Google Play Music

Toen de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ werden onthuld, kondigden Samsung en Google ook meteen een samenwerking aan. Die samenwerking zorgde ervoor dat eigenaars van deze toestellen toegang kregen tot exclusieve features binnen Google Play Music. Eén van die features was de speciale radio genaamd ‘Radio vol nieuwe releases’. Deze radio brengt je het beste van de meest recente muziek, gebaseerd op jouw muzieksmaak. Vanaf vandaag kan echter iedereen luisteren naar ‘Radio vol nieuwe releases’, laat Google weten.

Het radiostation gebruikt machine learning om te achterhalen welke recente muziek, die is uitgebracht in de afgelopen twee weken, past bij jouw muzieksmaak. Iedereen kan naar het speciale radiostation luisteren: of je nu voor Google Play Music betaalt, of niet. Je zult het station direct in beeld zien staan wanneer je de muziekstreamingdienst opent op het web of op je smart device. Mocht je hem niet tegenkomen, dan kun je ook hier klikken. Die link brengt je direct naar het speciale radiostation ‘Radio vol nieuwe releases’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.