Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #108

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van Ozark.

American Beauty

Kevin Spacey, de geliefde acteur uit onder meer Baby Driver en House of Cards, speelt in de film American Beauty de rol van Lester Burnham. In het verhaal van deze filmklassieker is de vrouw van Burnham ontzettend hysterisch, is zijn dochter een chagrijnige tiener en is zijn baan een ramp. Rijp voor een midlifecrisis, begint Burnham te fantaseren over de vriendin van zijn dochter.

Ozark (één seizoen)

Met de tagline ‘Geld kun je witwassen, maar je verleden niet’ stelt videostreamingdienst Netflix het eerste seizoen van Ozark aan ons voor. In de serie, waarvan tien afleveringen van elk bijna een uur beschikbaar zijn, zien we acteur Jason Bateman de rol van een financieel adviseur spelen, die met zijn gezin verhuist van Chicago naar de Ozarks van Missouri. Daar moet hij binnen een jaar vijfhonderd miljoen dollar zien wit te wassen. Of dat gaat lukken, zie je in de serie.

The Incredible Jessica James

In de Netflix Original-film The Incredible Jessica James maken we kennis met, hoe kan het ook anders, de ongelooflijke Jessica James. Deze vrolijke en sterke dame leeft het moderne leven vol datingapps en bijbanen. Ondertussen probeert ze aan de bak te komen als toneelschrijver in New York, terwijl ze een nieuwe vriendschap aangaat met een man, maar ze zelf net uit een relatie komt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.