Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #106

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de Disney-film Saving Mr. Banks.

Saving Mr. Banks

Wanneer de dochters van niemand minder dan Walt Disney vragen aan hun vader of hij een film wil maken over hun favoriete boek (Mary Poppins), maakt Disney de belofte dat te doen; niet wetende dat het hem twintig jaar van z’n leven kost om die belofte te vervullen. Disney, gespeeld door Tom Hanks, probeert de rechten van het boek in handen te krijgen van schrijfster P.L. Travers, gespeeld door Emma Thompson. Hij haalt daarvoor alles uit de kast, aangezien Travers aanvankelijk dit idee helemaal niet ziet zitten.

Friends from College (één seizoen)

Een groep vrienden van Harvard, gespeeld door Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max), and Jae Suh Park (Marianne), benaderen hun veertigste levensjaar. In de serie Friends from College, een Netflix Original, zien we hoe de vriendengroep kan zorgen voor ingewikkelde en door elkaar lopende verhalen. Deze serie onderzoekt lange vriendschappen op een komische wijze en daar horen natuurlijk ook de nodige liefdes en nostalgische elementen bij.

Doctor Strange

Marvel’s Doctor Strange volgt het verhaal van een getalenteerd neurochirurg genaamd Stephen Strange. De beste man krijgt op een gegeven moment een auto-ongeluk, die zijn handen ernstig beschadigt. Daardoor kan hij zijn werk niet meer doen als chirurg. Dat is de reden dat de vreemde dokter op zoek gaat naar een wereld voor mysterieuze en magische krachten, waar een alternatief universum niet vreemd is. Uiteraard staat deze superheld op de grens tussen de echte en de magische wereld en moet hij beide werelden van de ondergang redden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.