Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #105

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het laatste seizoen van Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars (zeven seizoenen)

Sinds deze week staat het complete zevende (en tevens laatste) seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. In deze serie krijgt een groepje vriendinnen te maken met een stalker die hun geheimen blootlegt als de meiden niet doen wat er van hen verwacht wordt. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben (de meesten dan) een carrière opgebouwd, dus zou je kunnen stellen dat alle narigheid achter de rug is. Maar in seizoen zes hebben we kunnen zien dat dit helaas niet het geval is, aangezien de dreigementen van voren af aan zijn begonnen…

iZombie (drie seizoenen)

In de serie iZombie maken we kennis met Olivia. Ze besluit spontaan naar een feestje te gaan, waar het uiteindelijk helemaal misgaat. Ze verandert in een zombie en moet zien te overleven in een wereld van hersenendragers en herseneneters. Zolang ze hersenen eet, blijft ze enigszins ‘normaal’. Ze werkt als lijkschouder bij de politie, om te achterhalen wat er met de mensen is gebeurd, en krijgt daardoor toegang tot een ongelimiteerd aantal hersenen. Maar wanneer ze de hersenen eet, dan neemt ze ook de karakters van de mensen over…

The Standups (één seizoen)

The Standups is een nieuwe Netflix Original waarin we kennismaken met in totaal zes verschillende comedians. Deze mensen hebben allemaal een half uur gekregen om de beste grappen te vertellen over het leven, hun leven en misschien ook wel een beetje jouw leven. Er passeren veel onderwerpen de revue: racisme, werk en onbegrip over mensen die halve marathons lopen en beginnende cabaretiers worden ook niet ontzien. Maak je borst maar nat, want als we de trailer mogen geloven dan worden er bijna 2.400 grappen verteld.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.