Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Comic-Con 2017: trailers van Netflix en HBO die je moet kijken

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 9:53 CategorieStreamingdiensten

Dit weekend vond de Comic-Con plaats in San Diego en dat is een jaarlijks moment waarop grote bedrijven veel trailers vrijgeven. Uiteraard deden bedrijven als Netflix en HBO daaraan mee. Daarom presenteren we dit overzicht van video’s die je gezien moet hebben.

Trailers van Comic-Con 2017

We kunnen natuurlijk per trailer een apart nieuwsbericht plaatsen, maar voor het overzicht op de site kiezen we ervoor om meerdere trailers in één bericht te zetten. Zo ben je in één keer op de hoogte van de aankomende films en series die je later dit jaar (of volgend jaar) kunt bekijken op de populaire videostreamingdiensten. We nemen ook wat trailers mee van films die nog in de bioscoop moeten verschijnen, maar ongetwijfeld op in elk geval Netflix te zien zullen zijn, zoals de nieuwe Thor-film, die in november verschijnt.

Daarnaast is dit weekend ook bekendgemaakt dat Iron Fist, de minst goede Defenders-serie van Marvel en Netflix, een tweede seizoen zal krijgen. Laten we hopen dat er meer ruimte is voor de mysterieuze aard van de comic. Hieronder plaatsen we de verschillende trailers onder elkaar. We beginnen met de videostreamingdienst HBO, omdat die dienst slechts één Comic-Con-trailer heeft uitgebracht, en wel van het tweede seizoen van Westworld. De rest van de video’s zijn allemaal afkomstig van Netflix. Zie het overzicht hieronder.

Bioscoopfilms die later (waarschijnlijk) op Netflix verschijnen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.