Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BoJack Horseman keert op 8 september terug met nieuw seizoen

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2017, 10:12 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft via Twitter bekendgemaakt dat het vierde seizoen van BoJack Horseman vanaf 8 september van start gaat. In de serie staat een paard centraal in een wereld van Hollywood, drugs, drank, vrouwen, mannen en alles ertussenin, plus de bijbehorende depressies.

BoJack Horseman seizoen vier

BoJack Horseman komt op 8 september terug voor een vierde seizoen. Dat heeft Netflix deze week via Twitter naar buiten gebracht. Will Arnett zal wederom zijn stem verlenen aan het menselijke paard in het vierde seizoen. De serie gaat over een antropomorfisch paard dat worstelt met zijn huidige leven, nadat hij in de jaren tachtig de hoofdrol speelde in een succesvolle sitcom. In het tweede seizoen zien we dat Horseman eindelijk de rol van zijn dromen heeft gekregen. In het derde seizoen is hij voornamelijk depressief, van alles in het leven.

Maar dat is ook niet zo gek. In dat vorige seizoen zien we dat BoJack kans maakt op de Oscar, maar dat die prijs onder zijn neus vandaan wordt gegrepen. Het vierde seizoen zal deze neerwaartse spiraal zich waarschijnlijk gaan voortzetten. Het derde seizoen wordt ook wel omschreven als ‘een authentieke uiteenzetting van een depressie’. En als we de makers van de serie mogen geloven, dan wordt dat thema in elk geval voortgezet. Die houden er namelijk van om donkere humor samen te brengen met de meest vreemde ontwikkelingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.