Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Abonnement PlayStation Now ondersteunt nu ook PlayStation 4-spellen

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2017, 9:30 CategorieGaming

Het spelabonnement PlayStation Now biedt voortaan ook toegang aan tot PlayStation 4-spellen, die daardoor ook op pc te spelen zijn. Er zitten al honderden PlayStation 3-spellen in het abonnement en nu ook twintig games die op PS4 zijn uitgebracht.

PlayStation Now biedt PS4-spellen aan

Sony’s betaalde game-abonnement, PlayStation Now, biedt nu ook enkele PlayStation 4-spellen aan. De games zijn nu beschikbaar voor de mensen die al een abonnement hebben of van plan zijn nog een abonnement te nemen en zijn beschikbaar op zowel PlayStation 4 als Windows-pc’s. In totaal gaat het om twintig PS4-spellen, die het assortiment van honderden PS3-spellen aanvullen. Je kunt de dienst een tijdje gratis uitproberen. Maar na die proefperiode kost het abonnement je 16,99 euro per maand — en dat is best aan de dure kant.

Een greep uit de spellen die zijn toegevoegd: Resogun, God of War III Remastered, Exist Archive, Killzone Shadow Fall, Tropico V, Darksiders II, Saints Row IV, MX vs. ATV Supercross Encore, Evolve, Nidhogg, Broken Age en Super Mega Baseball. De spellen worden niet gedownload naar je harde schijf, zoals Xbox Game Pass dat wel doet, maar worden gestreamd naar je console of pc. Dat betekent dat er een kleine vertraging zit tussen de input en de bewegingen op het scherm — maar over het algemeen zul je daar weinig van gaan merken.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.