Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo zie je dat een game geoptimaliseerd is voor Xbox One X

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 9:55 CategorieGaming

De Xbox One X zal dezelfde games straks mooier kunnen weergeven dan op de reguliere Xbox One: zo weet je zeker dat dit het geval is. Microsoft zorgt namelijk voor de nodige logo’s op de verpakking van games, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Games voor Xbox One X: zo herken je ze

Microsoft onthulde deze week officieel de Xbox One X. Zo’n mid-cycle release is leuk een aardig, maar zorgt ook voor verwarring. De nieuwe trend waarbij platformhouders krachtigere versies van hun bestaande consoles uitbrengen (Nintendo met zijn Nintendo DS-lijn niet meegerekend) is nieuw en zorgt voor een tweedeling in de markt. Gelukkig is het zo dat games voor Xbox One werken op de One X en andersom: maar op de One X zien ze er mooier uit dan op de reguliere One. Maar welke games zien er dan mooier uit?

Dat zijn de spellen die de bovenstaande logo’s op de verpakking zullen hebben staan. Deze logo’s staan straks op de achterkant van een hoesje en zullen ook in de Xbox Store te zien zijn. ‘Xbox One X Enhanced’ zal straks nog voor de nodige verwarring zorgen, aangezien ontwikkelaars op verschillende manieren gebruik kunnen maken van de capaciteiten van de One X. Wat de verschillen gaan zijn, verschilt straks per game. Dus je doet er sowieso goed aan je even op internet in te lezen, zodat je helemaal weet waar je aan begint.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Ikke
  13 juni, 2017 om 11:27

  Misleidende titel. Alle xbox one titels zijn te spelen op xbox one x.

  • Wesley Akkerman
   13 juni, 2017 om 11:47

   Ik zie wat je bedoelt, heb hem daarom aangepast!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.