Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Live Avatars krijgen veel meer aanpassingsmogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 9:49 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat we straks meer dingen kunnen aanpassen aan onze Xbox Live Avatars. De digitale avatars worden veel diverser. Zo kun je er straks voor kiezen op een motor te rijden of in een rolstoel te zitten, als je je zo beter gerepresenteerd voelt.

Xbox Live Avatars worden diverser

Microsoft zal aan het einde van het jaar Xbox Live Avatars 2.0 gaan uitbrengen. Eerst voor Windows 10, maar vlak daarna ook voor de Xbox-familie. In de afgelopen jaren, het systeem werd in 2008 op Xbox 360 gelanceerd, heeft het softwarebedrijf de mogelijkheden al uitgebreid, maar er komt een geheel nieuw systeem aan. Als avatarmaker krijg je veel meer aanpassingsmogelijkheden en kun je de digitale evenbeelden veel diverser maken. Daardoor zou je in theorie jezelf precies kunnen representeren zoals je er in het echt ook uitziet.

Zo kunnen de Xbox Live Avatars in een rolstoel gezet worden of kunnen ze op een motor rijden. Qua kleding- en stijlopties zijn er ook veel meer mogelijkheden. Kleuren in je haren of als man een jurk dragen is geen probleem meer, aangezien Microsoft de kleuren ‘genderneutraal’ maakt en iedereen alles laat dragen wat diegene wil. Ook kun je bijvoorbeeld een prothese als arm of been instellen, wanneer je zelf een prothese hebt. Of je doet gewoon lekker helemaal waar je zelf zin in hebt: de digitale wereld hoeft niet gelijk te zijn aan de echte.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.