Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Game Pass krijgt ‘tenminste vijf games’ per maand erbij

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2017, 9:35 CategorieGaming

Microsoft heeft tijdens deze E3-week bevestigd dat de Xbox Game Pass maandelijks tenminste vijf games erbij zal krijgen. Game Pass is een abonnement voor mensen met een Xbox One, waar ze voor 9,99 euro per maand toegang krijgen tot een grote catalogus aan games.

Minstens vijf games per maand voor Xbox Game Pass erbij

Microsoft heeft tijdens de E3-week, de E3 is een grote en belangrijke Amerikaanse gamebeurs, bevestigd dat het abonnement Xbox Game Pass maandelijks tenminste vijf games erbij zal krijgen. Dat meldt senior productmanager van Xbox Dennis Ceccarelli in hetzelfde gesprek waarin de beste man benadrukt dat het team de nadruk wil leggen op een grote diversiteit in games. Wat het woord ‘diversiteit’ in deze zin betekent is niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het een mix van een aantal kleinere titels en een handjevol grotere games.

Met Xbox Game Pass krijgen mensen met een Xbox One voor 9,99 euro per maand toegang tot een grote catalogus aan games. Momenteel zijn het er al meer dan honderd, met titels die je voornamelijk in bijvoorbeeld de Rare Replay-collectie bent tegengekomen en spellen die al gratis waren uitgedeeld via Xbox Live Gold. Je dient de games te downloaden voordat je ze kunt spelen; je streamt ze dus niet, zoals dat wel met PlayStation Now het geval is. Hoe lang de spellen beschikbaar blijven in het abonnement, is helaas niet bekendgemaakt.

Meer Xbox? Lees hier alles over de aankondiging van de Xbox One X.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.