Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De winter is aangebroken in trailer voor zevende seizoen van Game of Thrones

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 20:22 CategorieEntertainment

Op 16 juli start het zevende seizoen van Game of Thrones in Amerika op HBO en een dag later is de eerste aflevering in Nederland te zien bij Ziggo. Bekijk de nieuwe trailer om alvast in de stemming te komen.

Game of Thrones krijgt straks langste aflevering ooit

In het zevende seizoen arriveert Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) samen met draken en haar leger in Westeros, waar Cersei Lannister (Lena Headey) zichzelf tot koningin heeft gekroond. Tyrion Lannister (Peter Dinklage) heeft inmiddels de kant van Daenerys gekozen en herenigt daar met zijn oude vriend Varys (Conleth Hill). Ondertussen zijn de Starks weer aan de macht in Winterfell. Zo horen we Littlefinger (Aidan Gillen) in de trailer advies geven aan Sansa Stark (Sophie Turner). Het zevende seizoen van Game of Thrones bestaat dit keer uit slechts zeven afleveringen. Wel werd door HBO bekend gemaakt dat de finale van de reeks met een speelduur van maar liefst 81 minuten de langste aflevering ooit gaat worden.

Game of Thrones is gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin. De serie is de boeken inmiddels voorbijgestreefd, dus ook de lezers van het bronmateriaal begeven zich inmiddels op onbekend terrein. In 2018 wordt de serie afgesloten met een achtste en laatste seizoen, dat zal bestaan uit in totaal zes afleveringen. Daarna is het wat HBO betreft nog niet gedaan met de door Martin bedachte wereld, want momenteel heeft de zender verschillende spin-offs in ontwikkeling. HBO waarschuwde wel dat waarschijnlijk niet alle spin-offs ook daadwerkelijk van de grond gaan komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.