Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s neemt fabrikant van accessoires voor av-producten Marmitek over

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2017, 9:48 CategorieAccessoires

Vogel’s, bekend van de bevestigingssystemen voor tv’s, kondigt de overname van het Eindhovens bedrijf Marmitek, ontwikkelaar van diverse toepassingen op gebied van av, aan. Vogel’s wil zich met deze overname naar eigen zeggen nadrukkelijker positioneren als specialist in productoplossingen die de beeld en geluid beleving thuis en in de professionele markt verbeteren.

Na de overname blijft Marmitek als zelfstandige entiteit bestaan, zo laat Vogel’s weten. Beide bedrijven zullen elkaars kracht benutten. Vogel’s kan gebruik maken van de kennis en kunde op het gebied van home entertainment. Marmitek zal gebruik maken van het internationale distributie netwerk van Vogel’s.

Gerdi Vogels, CEO Vogel’s: “Ik ben zeer verheugd met deze overname. Deze uitbreiding is een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten. Door deze combinatie kunnen we met beide merken onze marktpositie verbeteren en de distributie versterken. Daarnaast willen we voor toekomstige nieuwe ontwikkelingen de kennis en kunde op het gebied van productontwikkeling van Marmitek graag inzetten. Door deze overname slaan we onze vleugels verder uit. Het gaat ons nieuwe kansen en mogelijkheden bieden in onze branche.”

Arthur van Horssen, Sales en Marketing Directeur Marmitek: “Deze overname past uitstekend in de ontwikkelingsfase waarin Marmitek zich bevindt. Gedurende 20 jaren hebben we ons als merk ontwikkeld tot specialist op gebied van slimme audio en video toepassingen waarmee meer mogelijk wordt gemaakt op gebied van home entertainment in de woning. Deze overname biedt volop mogelijkheden tot het aanboren van nieuwe markten en bredere inzet van onze expertise op het gebied van product ontwikkeling. Na een jarenlange prettige samenwerking tussen beide bedrijven, betekent deze overname een geweldige groei impuls waarmee we verder en versneld invulling kunnen geven aan de vele ideeën die we hebben.”

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.