Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony PlayStation 4 nu meer dan zestig miljoen keer verkocht

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 9:47 CategorieGaming

Sony heeft tijdens haar E3-presentatie naar buiten gebracht dat de Sony PlayStation 4 momenteel meer dan zestig miljoen keer verkocht is. Tijdens diezelfde presentatie heeft Sony ook een aantal games gepresenteerd die exclusief naar het platform komen.

Sony PlayStation 4 zestig miljoen keer verkocht

De PlayStation 4 heeft een nieuwe mijlpaal behaald. Sony maakt namelijk tijdens haar E3-presentatie bekend dat er meer dan zestig miljoen consoles zijn verkocht (60,4 miljoen, om precies te zijn). Tijdens haar presentatie heeft Sony enkele games gepresenteerd die in 2018 naar de spelcomputer zullen komen, zoals Spider-Man en downloadable content voor Uncharted 4 en Horizon: Zero Dawn, maar het zijn toch echt de games die nu al verkrijgbaar zijn die ervoor hebben gezorgd dat de console zo goed heeft kunnen presteren sinds zijn release.

Verder heeft Sony laten weten dat gamers ook voor ruim 487 miljoen dollar aan games hebben gekocht. Dit nummer rekent zowel de verkoop uit winkels als de PlayStation Store mee. Dat betekent dat een gemiddelde PlayStation 4-bezitter gemiddeld acht videogames heeft. PlayStation Network heeft momenteel zeventig miljoen actieve gebruikers (die ook actief zijn op eerder uitgebrachte consoles dus) en 26,4 miljoen abonnees voor PlayStation Plus (de online dienst die je nodig hebt voor online gaming en waarmee je gratis games krijgt).

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.