Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony heeft officieel de gouden PlayStation 4 Slim onthuld

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2017, 15:20 CategorieGaming

Sony heeft deze week officieel een nieuwe versie van de PlayStation 4 Slim onthuld. Het betreft hier een variant met een gouden verflaag. Intern is de PS4 Slim nog altijd hetzelfde: het gaat hier puur om een nieuwe kleur voor de populaire spelcomputer.

Gouden PlayStation 4 Slim

Sony heeft, vlak voor de gamebeurs E3 van dit jaar, een nieuwe versie van de PlayStation 4 Slim aangekondigd. Het gaat om een nieuwe kleur voor de PS4 Slim, aangezien er intern niets veranderd is. Het is nog altijd dezelfde Slim die vorig jaar werd aangekondigd, maar dan met een harde schijf van 1 TB. De prijs van het apparaat is tussen 9 en 17 juni 249 dollar en onduidelijk is nog of deze PS4 Slim ook (en voor die prijs) naar Nederland zal komen. Uiteraard wordt de gouden PlayStation 4 Slim geleverd met een gouden PlayStation 4-controller.

Na 17 juni zal deze gouden PS4 Slim 299 dollar gaan kosten. De PlayStation 4 Slim is een compactere versie van de bestaande PS4, zoals de PS3 Slim dat voor de reguliere PS3 was. Intern is de hardware even krachtig. Wil je een krachtigere versie van de PS4, dan kun je de PlayStation 4 Pro overwegen. Deze is op dit moment de meest krachtige PlayStation. Het is ook de krachtigste spelcomputer, totdat Microsoft Project Scorpio lanceert. Voor meer informatie over de verschillen tussen de PS4-modellen, klik je hier.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.