Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Sony kondigt binnenkort gouden versie PS4 Slim aan’

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 13:41 CategorieGaming

Mogelijk kondigt Sony binnenkort een nieuwe versie van de kleinere PlayStation 4 aan, de PS4 Slim. Het gaat hier om een gouden versie. De PlayStation zal niet van goud gemaakt zijn, maar de behuizing wordt mogelijk voorzien van een gouden verflaag.

Gouden PS4 Slim – gerucht

Sony is voornemens een gouden versie van de PS4 Slim uit te brengen, als we een persoon op het forum Reddit mogen geloven. De gebruiker, MeinFewer, die de foto heeft geplaatst met de mededeling dat die console op 9 juni wordt gepresenteerd, claimt bij de Amerikaanse winkelketen Target te werken waardoor hij dus kan zien welke producten er binnenkort verkrijgbaar zijn. De dag, 9 juni, is een dag voordat de gamebeurs E3 van start gaat; op 10 juni houdt speluitgever Electronic Arts de eerste persconferentie van het evenement.

Even voor het complete plaatje: waarschijnlijk is het zo dat de PS4 Slim van binnen helemaal hetzelfde is en dat alleen de buitenkant anders zal zijn. Sony zal op 12 juni een persconferentie houden en daar nieuwe games (en mogelijk dus ook nieuwe PS4-versies en -accessoires) gaan aankondigen. Naar verwachting zal Sony echter geen grote hardware-aankondigingen doen, aangezien de PS4 Pro nog maar recent is uitgebracht. Voor meer over de verschillen tussen de PlayStation 4, PlayStation 4 Slim en PlayStation 4 Pro, klik je hier.
€ 298,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.