Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung The Frame design-televisie nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 15:53 CategorieLcd en led tv's

Samsung is begonnen met de verkoop van The Frame, een televisie in de vorm van een kunstwerk. Dit designmodel kan voorzien worden van verschillende lijsten en biedt de mogelijkheid kunstwerken te tonen. Daarnaast is het een normale tv.

Aan de muur is The Frame zowel kunst als een tv. Staat het apparaat aan, dan zie je beeld op een tv zoals je gewend bent, maar staat de tv uit dan verandert deze in een kunstwerk of laat het jouw mooiste familiefoto’s zien.

Het ontwerp van The Frame is van designer Yves Béhar. Zijn visie is dat tv’s ook nuttig moeten zijn als ze niet aan staan. De televisie bevat meer dan honderd kunstwerken van artiesten van over de hele wereld. Daarnaast kun je eigen foto’s en afbeeldingen tonen. Er zijn verschillende opties om The Frame verder te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal. Ook is er een optionele Studio Stand waarmee je de televisie in de kamer neerzet.


The Frame wisselt tussen verschillende modi door zowel een helderheids- als bewegingssensor te gebruiken. De helderheidssensor past de warmte en helderheid van het licht aan, zodat de televisie op een echt schilderij lijkt en werkelijk opgaat in het interieur. Een bewegingssensor neemt waar wanneer iemand de kamer inloopt of verlaat. Zo kan de tv automatisch uitschakelen wanneer er niemand kijkt. Tot slot maakt The Frame gebruik van Samsungs Invisible Connection en No Gap Wall mount. Zo kun je de tv ophangen waar je wilt, zonder dat je last hebt van kabels en snoeren.

Samsung The Frame is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Voor de 55 inch variant bedraagt de verkoopadviesprijs 2.399 euro, terwijl de 65 inch versie 3.199 euro kost.

Lees ook onze review van Samsung The Frame.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.