Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips presenteert nieuwe bluetooth-luidsprekers die mee kunnen naar het strand

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2017, 22:14 CategorieLuidsprekers

Philips heeft onlangs een drietal nieuwe draagbare bluetooth-luidsprekers op de markt gebracht die voldoen aan de norm van IP57. De nieuwelingen zijn dus water-, stof- en valbestendig en lijken dus bij uitstek bedoeld voor gebruik aan het strand of op de camping. De draagband van de kleinste twee is tevens de usb-kabel. Handig, want dan bevindt de kabel zich altijd bij het apparaat.

Philips EverPlay

De nieuw luidsprekers van Philips maken deel uit van de productlijn genaamd EverPlay en alledrie kunnen verbinding maken met een bluetooth-apparaat over een afstand van maximaal dertig meter. Omdat de apparaten binnen de grenzen van de IP57-norm water-, stof- en valbestendig zijn, zou normaal vakantiegebruik niet tot problemen of defecten moeten leiden. De buitenkant is gemaakt van DuraFit. Dit is een sterke en waterbestendige kunststof die ook wordt gebruikt voor sanitaire toepassingen. Heel slim is dat de draagband van de kleinste twee tevens de usb-kabel is.

Het kleinste model, genaamd BT3900, heeft een full range driver van vijf centimeter, een vermogen van vier Watt en een accucapaciteit van acht uur. Het middelste model genaamd BT6900 heeft één neodymiumdriver en kan tien Watt aan vermogen leveren. Het grootste model heet BT7900 en heeft twee drivers voorzien van neodymiummagneten, een vermogen van veertien Watt en heeft een accucapaciteit van tien uur. Dit model heeft ook een ingebouwde microfoon voor gebruik bij handsfree-gesprekken met een gekoppelde telefoon.

De nieuwe luidsprekers zouden vanaf juli leverbaar moeten zijn. Het kleinste model wisselt voor 50 Britse ponden van eigenaar. De middelste kost 80 Britse ponden en de grootste gaat voor 90 Britse ponden over de toonbank. Prijzen voor de rest van Europa zijn nog niet bekend.
€ 99,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.