Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert ShoqBox SB500 Bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2017, 11:59 CategorieLuidsprekers

Philips introduceert deze week de ShoqBox SB500, een ruige bluetooth speaker die tegen een stootje en een spatje kan, hard muziek kan spelen en daarbij meteen een mini-lichtshow kan geven.

Philips ShoqBox SB500 bluetooth-speaker

Met 30W aan vermogen kun je met één enkele bluetooth-speaker volgens Philips een aardig feestje bouwen. En om de feestvreugde verder te verhogen hoef je enkel de SHOQmode-knop in te drukken. Dan zorgt de speaker dat de bastonen luider gaan, mocht dat gewenst zijn. In de Shoqbox zit led-verlichting die in verschillende kleuren meebeweegt op de maat van de muziek. Deze optie is echter desgewenst uit te zetten.

Bekijk ook  Sony lanceert SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 draadloze speakers

Koppeling met de draadloze speaker vindt plaats via bluetooth, zodat meerdere apparaten eenvoudig verbonden kunnen worden. Ook is er een audio-ingang voor het aansluiten van bijvoorbeeld een mediaspeler aanwezig. Een ingebouwde microfoon maakt daarnaast hands-free bellen mogelijk. De ruim 1 kilogram wegende bluetooth-speaker komt in verschillende kleuren (waaronder oranje en blauw), is dus bestand tegen water, stof en een stootje, beschikt over twee woofers en komt met een accuduur van ongeveer 8 uur. Een usb-kabel voor het opladen van de speaker wordt meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips ShoqBox SB500 Bluetooth-speaker is reeds te koop voor een prijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.