Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert ShoqBox SB500 Bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2017, 11:59 CategorieLuidsprekers

Philips introduceert deze week de ShoqBox SB500, een ruige bluetooth speaker die tegen een stootje en een spatje kan, hard muziek kan spelen en daarbij meteen een mini-lichtshow kan geven.

Philips ShoqBox SB500 bluetooth-speaker

Met 30W aan vermogen kun je met één enkele bluetooth-speaker volgens Philips een aardig feestje bouwen. En om de feestvreugde verder te verhogen hoef je enkel de SHOQmode-knop in te drukken. Dan zorgt de speaker dat de bastonen luider gaan, mocht dat gewenst zijn. In de Shoqbox zit led-verlichting die in verschillende kleuren meebeweegt op de maat van de muziek. Deze optie is echter desgewenst uit te zetten.

Koppeling met de draadloze speaker vindt plaats via bluetooth, zodat meerdere apparaten eenvoudig verbonden kunnen worden. Ook is er een audio-ingang voor het aansluiten van bijvoorbeeld een mediaspeler aanwezig. Een ingebouwde microfoon maakt daarnaast hands-free bellen mogelijk. De ruim 1 kilogram wegende bluetooth-speaker komt in verschillende kleuren (waaronder oranje en blauw), is dus bestand tegen water, stof en een stootje, beschikt over twee woofers en komt met een accuduur van ongeveer 8 uur. Een usb-kabel voor het opladen van de speaker wordt meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips ShoqBox SB500 Bluetooth-speaker is reeds te koop voor een prijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.