Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix introduceert interactieve series waarin jij het verloop kunt bepalen

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 9:18 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste interactieve televisieshow online gezet, waarin de kijker bepaalt hoe het verhaal verloopt. Het betreft nu nog een show voor kids, waarin kinderen de regie kunnen nemen over de avonturen van de Gelaarsde Kat.

Eerste interactieve tv-series van Netflix

Videostreamingdienst Netflix heeft een interactieve televisieshow online gezet waarin kijkers kunnen bepalen hoe een verhaal verloopt. De eerste show is een avontuur van de Gelaarsde Kat, de versie die we hebben leren kennen in DreamWorks-filmserie Shrek. Het avontuur heet De Gelezen Kat: Gevangen in een Verhaal (klik om te kijken). Tijdens het kijken krijgen kijkers constant vragen over wat de Kat moet doen: zal hij een groepje vreemdelingen in elkaar meppen of is het beter wanneer ze allemaal rustig thee gaan drinken?

Binnenkort zal Netflix meer van dit soort shows online zetten. Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile wordt de volgende die we mogen verwachten; die zal 14 juli verschijnen. En in 2018 mogen we Stretch Armstrong: The Breakout, vervolg op Stretch Armstrong & the Flex Fighters, al verwachten. De shows zijn op kinderen gericht en dat is met reden: Dora de Ontdekker vraagt al jaren van kinderen wat ze moet doen en enkel schreeuwen naar de tv is niet echt interactie. De shows werken niet op Android, Apple TV, Chromecast en de website helaas.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.