Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone kondigt ondersteuning voor AirPlay 2 aan

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2017, 14:34 CategorieLuidsprekers

Apple heeft gisteren tijdens de WWDC conferentie in de CS het nieuwe AirPlay 2 voor multiroom audio gepresenteerd. Het bedrijf liet weten dat vele fabrikanten van speakers en audiocomponenten AirPlay 2 gaan ondersteunen, en Libratone is vandaag de eerste fabrikant die van zich laat horen.

Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing bij Libratone, geeft aan; “AirPlay 2 zal ervoor zorgen dat miljoenen mensen nu zorgeloos van muziek kunnen genieten door één enkele knop op hun Mac, iPhone of iPad. iOS gebruikers controleren nu hun multi-room audiosysteem letterlijk vanuit hun eigen hand.”

Het meest interessante aan dit nieuwe hoofdstuk is de multi-room controle, waarbij bijvoorbeeld de Libratone ZIPP and ZIPP MINI speakers eenvoudig met AirPlay 2 ondersteuning kunnen worden aangesloten. Die ondersteuning komt er later dit jaar dankzij een software update voor de gehele ZIPP familie. “Wij geloven dat de lancering van iOS 11 en AirPlay 2 het gebruiksgemak van de geconnecteerde speakers zal verhogen. Dit zal de muziekervaring ten goede komen en dat was altijd al ons doel”, besluit Simon Peschcke-Køedt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.