Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘HBO in gesprek over televisieserie over Watchmen met Lost-producent’

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2017, 9:33 CategorieStreamingdiensten

HBO schijnt momenteel in gesprek te zijn met één van de producenten achter de series Lost en The Leftovers, over een tv-serie over Watchmen. Dit is niet de eerste keer dat we het gerucht horen dat HBO werkt aan een dergelijke televisie: eind 2015 was dat ook het geval.

HBO en de tv-serie over Watchmen

We horen er nu al zeker sinds 2015 geruchten over: HBO zou aan een tv-serie over Watchmen werken. Het televisienetwerk zou nu in gesprek zijn met Damon Lindelof, één van de producenten achter series als Lost en The Leftovers. Heel veel details zijn er verder niet bekendgemaakt. Maar wanneer blijkt dat dit gerucht klopt, dan lijkt de productie van deze televisieserie een stapje dichterbij. Het is overigens niet de eerste keer dat deze graphic novel als basis dient voor een productie: eerder was er al een film uitgebracht.

De graphic novel is geschreven door Alan Moore en vormgegeven door Dave Gibbons. Regisseur Zack Snyder heeft in 2009 een film op basis van dit bronmateriaal uitgebracht, vol slowmotion-shots, wat uiteindelijk op een lauw ontvangst kon rekenen. In 2014 probeerde HBO schijnbaar al voor het eerst een tv-serie op basis van de graphic novel te maken, dus het project is al even onderweg. Het is nog niet bekend hoe de televisieserie ingevuld zal worden, maar één ding is duidelijk: Snyder zou niet gaan meehelpen aan dit project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.