Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Flipp is een afstandsbediening zonder knoppen voor je wifi-speakers

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2017, 9:29 CategorieAccessoires

Op Kickstarter is er nu een nieuw soort afstandsbediening te vinden die het bedienen van je wifi-speakers in huis moet versimpelen: Flipp. Door middel van simpele handelingen, zoals draaien en drukken, kun je de muziek in huis in een handomdraai bedienen.

Dit is Flipp

Flipp is een afstandsbediening zonder knoppen waarmee je de wifi-speakers in huis kunt bedienen. De afstandsbediening is nu op Kickstarter te vinden, waar je het project kunt ondersteunen met tenminste 79 dollar. De remote is zelf ongeveer zo groot als de palm van je hand en stelt je in staat het volume harder en zachter te zetten, een nummer te pauzeren (en weer af te spelen) en zelfs een volgend nummer of afspeellijst op te zetten. In de onderstaande video stelt de bedenker van de afstandsbediening het product aan je voor.

Flipp kan aan allerlei wifi-speakers worden verbonden en is compatible met Spotift Connect- en Sonos-speakers. Je sluit de afstandsbediening middels een hub aan, waardoor je ook nooit een smartphone nodig hebt voor de bediening. In de remote zit een knoopcelbatterij, die, volgens de projectleiders, ongeveer twee jaar mee moet gaan. De afstandsbediening is een project van het Scandinavische bedrijf Synt. De Flipp moet 99 dollar gaan kosten, maar vroege vogels (en backers) krijgen 20 dollar korting.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.